2021. feb 22.

Kisállat-biztosítások

írta: Galcs Zsolt
Kisállat-biztosítások

Miért jó dolog a papagáj-biztosítás?

Az állatorvos-kezelés költségei sokszor az egekbe másznak, mivel az állatorvosoknak sokkal kifinomultabb diagnosztikához és kezelésekhez kell folyamodniuk, mint az emberi gyógyászat esetében. Ez persze magában foglalja azt a pozitívumot is, hogy az állatoknak ezekkel az eszközökkel sokkal nagyobb az esélyük a gyógyulásra. Ennek azonban ára van. A kezelés több tízezer forintot érhet el, különösen, ha folyamatos ellátásra van szükség. Ebben segíthet a biztosítás.

kisallat-biztositas-3.jpg

A biztosítás azt jelenti, hogy nem kell törődnöd a váratlan állatorvosi számlákra szánt pénz előteremtésével. Ez azt is jelenti, hogy összpontosíthatsz magára az ellátásra és a a papagáj legjobb utógondozására, gyorsan és nyugodtan. Az Egyesült Királyság vezető szolgáltatója az ExoticDirect, magyar vonatkozásról én még nem tudok, de egész biztos hamarosan el fog indulni egy ilyen szolgáltatás nálunk is.

kisallat-biztositas-2.jpg

Az ExoticDirect olyan nagy madarakat biztosít, mint az afrikai szürkék, arák, amazonok, kakaduk, nappapagájok és még sok más, nagy értékű madarat, állatorvosi díj, halál és lopás esetére is. Csak halálos és lopási biztosítás is rendelkezésre áll. Kisebb havi vagy éves díjért már most is bármilyen, kisebb testű madár biztosítása is megoldható velük.

kisallat-biztositas-1.jpg

Miért válaszd az ExoticDirect szolgáltatást, ha Magyarországon is elérhetővé válik?

- A Feefo Gold Trusted service díj 2019-es nyertesei
- A papagáj biztosításakor nincs felső korhatár
- Legfeljebb 3 madarat fedezhet le egy háztartás
- Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek egzotikus háziállatok biztosításában
- A biztosítás költségeit nem befolyásolja a lakóhelyed vagy kedvenced kora
- 0% THM közvetlen terheléssel fizethetsz

Szólj hozzá

tanácsadás kisállat papagáj pénzügy tőzsde biztosítás